مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 تیر 1396 ساعت 04:062017-07-02سياسي

یادداشت/ علی شمخانی استیفای حقوق ملی بدون قدرت سازی سراب است


قدرت سازی با اتکا به توان و ظرفیت های بومی و ملی برای منفعل نمودن دشمن و عقب راندن او از دست درازی به منافع ملی، راهبردی غیرقابل اجتناب است.

- به گزارش گروه دیگر رسانه های " علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در روزنامه جوان و در یادداشتی نوشت: 1- هجدهم اسفند ماه سال 92 با کاترین اشتون مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا و مذاکره کننده ارشد هسته ای که به تهران سفر کرده بود ملاقات و گفت وگو داشتم.

این دیدار در زمانی برگزار شد که مذاکرات هسته ای میان ایران و 1+5 با فراز و نشیب ها و حواشی گسترده داخلی و خارجی ادامه داشت و هنوز توافق برجام محقق نشده بود.

هم زمان با ادامه مذاکرات و بر اساس توافقات اولیه، برنامه آزاد سازی اقساط 400 میلیون دلاری از دارایی های بلوکه شده ایران نیزدر دست اجرا بود.

این همه در زمانی رخ داد که دولت محترم اولین برنامه مرتبط با امنیت غذایی در قالب توزیع سبدکالا را آغاز و به دلیل برخی ناهماهنگی های اجرایی صف های طویلی از مردم مقابل فروشگاه ها ایجاد شده و حواشی ناخوشایندی را ایجاد کرده بود.

وندی شرمن، مذاکره کننده ارشد امریکایی که بخش مهمی از عملیات روانی رسانه ای تیم امریکا در مذاکرات را راهبری می کرد، در آن مقطع زمانی طی مصاحبه ای، موضوع واگذاری اقساط 400 میلیون دلاری را که در آن زمان هنوز از سوی ایران د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یادداشت/ علی شمخانی استیفای حقوق ملی بدون قدرت سازی سراب است

یادداشت/ علی شمخانی استیفای حقوق ملی بدون قدرت سازی سراب است