مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 خرداد 1396 ساعت 10:462017-06-13سياسي

در جوابیه شرکت ملی گاز مطرح شد روابط عمومی شرکت ملی گاز گفته های مدیرعامل را تکذیب کرد/ جریمه گازی سال 88 با جریمه ترکیه تهاتر شد


روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران با ارسال توضیحاتی صحبت های مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران را درخصوص پرداخت پول نقد در سال 88 برای جریمه گازی به ترکیه تکذیب کرد و گفت: - روابط عمومی شرکت ملی گاز گفته های مدیرعامل را تکذیب کرد/ جریمه گازی سال 88 با جریمه ترکیه تهاتر شد روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران با ارسال توضیحاتی صحبت های مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران را درخصوص پرداخت پول نقد در سال 88 برای جریمه گازی به ترکیه تکذیب کرد و گفت: ایران در سال 88 جریمه گازی خود را تهاتر کرد.

در تاریخ 96/3/17، توضیحات این شرکت را جهت تنویر افکار عمومی ملت شریف ایران اسلامی ایفا می دارد.

شرکت ملی گاز ایران برای چندمین بار و همانطور که در فیلم ویدیویی مصاحبه مدیرعامل محترم این شرکت عنوان شده است هر گونه ارتباط بین قرارداد صادرات گاز به ترکیه را با قرارداد کرسنت و استفاده از آن در داوری بین المللی را تکذیب کرده و می کند و گواه آن نیز مکاتبات و مستندات رسمی موجود در هنگام برگزاری دادگاه است که در صورت نیاز به مراجع ذیربط به صورت رسمی ارائه خواهد شد.

ضمن اینکه اعلام می نماید در کلیه مراحل داوری و قبل و پس از آن نماینده محترم سازمان های نظارتی حضور کامل داشته و در جریان داوری نیز بوده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در جوابیه شرکت ملی گاز مطرح شد روابط عمومی شرکت ملی گاز گفته های مدیرعامل را تکذیب کرد/ جریمه گازی سال 88 با جریمه ترکیه تهاتر شد

در جوابیه شرکت ملی گاز مطرح شد روابط عمومی شرکت ملی گاز گفته های مدیرعامل را تکذیب کرد/ جریمه گازی سال 88 با جریمه ترکیه تهاتر شد