مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 خرداد 1396 ساعت 09:462017-06-12بين الملل

کاخ ریاست جمهوری افغانستان: فرمانده نیروهای ویژه و پلیس کابل از کار برکنار شدند


ریاست جمهوری افغانستان از تعلیق فرمانده نیروهای ویژه و پلیس کابل از سوی دادستانی این کشور خبر داد.

- به گزارش خبرنگار سایت افغانستان "، ریاست جمهوری افغانستان شب گذشته با ارسال اطلاعیه ای از تعلیق سمت گل نبی احمدزی فرمانده نیروهای ضربت و ژنرال حسن شاه فروغ فرمانده پلیس کابل از سوی دادستانی این کشور خبر داد.

براساس این اطلاعیه، ریاست جمهوری افغانستان ضمن استقبال از تصمیم دادستانی کل مبنی بر تعلیق وظایف این دو فرمانده ارشد امنیتی گفته است که این تصمیم پس از اعتراضات اخیر کابل گرفته شده و یکی از خواسته های اصلی معترضان نیز همین بوده است.

ریاست جمهوری افغانستان گفته است که دولت در جریان یک هفته گذشته با اعضای شورای ملی در تماس بوده و پیرامون خواسته های مردم و معترضان در خصوص رویدادهای اخیر کابل مشورت و تصریح کرد: پرونده این دو مقام امنیتی از سوی دادستانی به صورت همه جانبه بررسی شده و نتایج آن به اطلاع مردم می رسد.

این فرماندهان ارشد امنیتی در حالی از سوی دادستانی کل به حالت تعلیق در آمده اند که پس از رویداد حمله خودرو بمبگذاری در چهاراهی زنبق، صدها تن دست به اعتراض و خواستار برکناری مقام های ارشد امنیتی از جمله فرمانده گارنیزیون و فرمانده پلیس کابل شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاخ ریاست جمهوری افغانستان: فرمانده نیروهای ویژه و پلیس کابل از کار برکنار شدند

کاخ ریاست جمهوری افغانستان: فرمانده نیروهای ویژه و پلیس کابل از کار برکنار شدند