مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 خرداد 1396 ساعت 16:052017-06-10اقتصادي

تولد دوباره اولین نرم افزار پیام رسان ایرانی


استفاده از نرم افزارهای داخلی به رشد قابل توجه اقتصاد خرد و کلان کمک می کند و در ایجاد اشتغال نیز نقش موثری ایفا می کند.

- یک فعال آی تی معتقد است: استفاده از نرم افزارهای داخلی به رشد قابل توجه اقتصاد خرد و کلان کمک می کند و در ایجاد اشتغال نیز نقش موثری ایفا می کند.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، مهدی داوری که فعالیت در حوزه آنچه امروز آی تی نامیده می شود را از سال 1369 و با نوشتن بازی با دستگاه های ابتدایی بازی های کامپیوتری آغاز کرده در گفت وگو با خبرنگار ایسنا تاکید کرد که استفاده صحیح از فضای مجازی به اقتصاد کشور کمک می کند و آمار بیکاری را کاهش می دهد.

آی تی؛ یکی از 5 صنعت سودآور در دنیا وی که نخستین نرم افزار پیام رسان ایرانی را در دو مرحله با عنوان بیسفون و به تازگی بیسفون پلاس به بازار عرضه کرده است، درباره رابطه شغل آفرینی و تحرک در اقتصاد با حوزه آی تی در کشور، گفت: در دنیا موضوع آی تی و اقتصاد، بحث های مهمی را جلو می برد؛ صنعت آی تی جزو پنج صنعت سودآور دنیا در حوزه های مختلف است و به نحوی با زندگی مردم گره خورده که بخش جدانشدنی حوزه اقتصاد است.

وی افزود: این موضوع در جنبه های مختلف قابل بررسی است؛ کسب و کارهای خرد و کلان در ایران و سایر کشورها از صنعت آی تی برای کسب درآمد استفاده می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولد دوباره اولین نرم افزار پیام رسان ایرانی

تولد دوباره اولین نرم افزار پیام رسان ایرانی