مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 خرداد 1396 ساعت 08:012017-06-10بين الملل

ارتش سوریه به نقطه تماس با نیروهای دموکراتیک رسید/ آزادسازی 500 کیلومتر مربع در غرب رقه


دیده بان حقوق بشر سوریه می گوید که ارتش سوریه موفق شده است پس از ورود به عمق استان رقه، مساحتی بالغ بر 500 کیلومتر مربع از ریف غربی این استان را از تروریست ها پس بگیرد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، درگیری ارتش سوریه و نیروهای مقاومت با تروریستهای داعش در ریف غربی استان رقه همچنان در جریان است.

گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه که وابسته به معارضان است اذعان کرد که نیروهای مقاومت طی 24 ساعت گذشته موفق شدند وارد عمق استان رقه شوند.

نیروهای سوری در چند روز گذشته موفق شده بودند پس از رسیدن به مرزهای اداری رقه با استان حلب، وارد روستاهای خربه محسن و خربه السبع در غربی ترین بخش این استان شوند.

به گزارش دیده بان، در جریان این عملیات در عمق رقه، نیروهای مقاومت موفق شدند مساحت جغرافیایی بالغ بر 500 کیلومتر مربع از ریف غربی رقه را آزاد کنند.

بنا بر این گزارش، نیروهای مقاومت طی 24 ساعت گذشته 10 روستا و شهرک را آزاد کرده اند که عبارتست از: دبسی عفنان، دبسی فرج، شعیب الذکر، فخیخه، القطاط، الجریات، مشرفه الصعب، مشرفه الغجر، الغمامیز، العمیرات .

ارتش سوریه با این پیشروی به نقطه تماس با نیروهای دموکراتیک سوریه رسیده است؛ نیروهایی که از 6 نوامبر سال 2016 عملیات موسوم به خشم فرات را در استان رقه آغاز کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارتش سوریه به نقطه تماس با نیروهای دموکراتیک رسید/ آزادسازی 500 کیلومتر مربع در غرب رقه

ارتش سوریه به نقطه تماس با نیروهای دموکراتیک رسید/ آزادسازی 500 کیلومتر مربع در غرب رقه