مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 خرداد 1396 ساعت 14:102017-06-04اقتصادي

توضیحات مدیرعامل عمران پردیس درباره وام مسکن مهر


نحوه پرداخت تسهیلات 30 به 40 میلیون تومان به پیمانکاران بر اساس کارکرد و صورت وضعیت دقیق انجام می شود.

- مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید گفت: نحوه پرداخت تسهیلات 30 به 40 میلیون تومان به پیمانکاران بر اساس کارکرد و صورت وضعیت دقیق انجام می شود.

سعید غفوری در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: پیرو درج خبری مبنی بر توقف و کسری پرداخت مبلغ تسهیلات بانکی به پروژه های مسکن مهر پردیس از طرف یکی از سازندگان، " جهت تنویر افکار عمومی و متقاضیان محترم نیاز است توضیحاتی ارائه کنم.

وی افزود: شرکت عمران این روز ها از طرفی امانت دار مبالغی است که از محل افزایش سقف تسهیلات فردی بانکی از 30 به 40 میلیون تومان است که می بایست در قبال کارکرد و ارائه صورت وضعیت به صورت دقیق بررسی و به سازندگان پرداخت شود و از طرفی این شرکت با هجمه های بسیار رسانه ای و لابی گری های بیرونی از طرف برخی سازندگان کم کار، مبنی بر پرداخت مبالغ تأیید شده توسط بانک است.

غفوری با بیان اینکه کارکرد تأییدی از طرف بانک به دلیل نوع ساختار متفاوت پرداختی معمولاً بیشتر از مبالغ تأییدی شرکت عمران است گفت: این نقیصه از طرف بانک اینگونه برطرف می شود که مبالغ تأییدی از طرف ایشان پس از تأیید شرکت عمران و مرحله ای پرداخت می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توضیحات مدیرعامل عمران پردیس درباره وام مسکن مهر

توضیحات مدیرعامل عمران پردیس درباره وام مسکن مهر