مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 خرداد 1396 ساعت 12:252017-05-28سياسي

انتقاد یک نماینده از ورود هیات دولت به موضوع پخش ربنای شجریان


نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی از ورود هیات دولت به موضوع پخش ربنای شجریان انتقاد کرد.

- به گزارش ایسنا، محمدجواد ابطحی در تذکری در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس اظهار کرد: مشکل مملکت سرود ربنا و غیر آن نیست؛ بلکه مشکل کاسپین و ثامن الحجج و عدم واریز درآمدهای پتروشیمی است که صادر می کنیم و برنمی گردد.

وی افزود: آقای خواننده معلوم الحالی خودش در سال 88 تقاضا کرده که برنامه هایش از صدا و سیما پخش نشود، حالا هم خودش تقاضا کند که دو مرتبه پخش شود.

این در حد هیات دولت نیست که در این مسائل ورود کند.

این نماینده مجلس با ابراز امیدواری نسبت به باقی ماندن مجلس در راس امور اظهار کرد: این امر جز با حفظ اقتدار مجلس و عملکرد مطلوب نمایندگان و هیات رییسه مجلس میسر نیست.

ابطحی در ادامه خواستار برخورد بدون اغماض و با قاطعیت قوه قضاییه با گزارش تخلفات انتخابات شد و گفت: اگر استاندار، فرماندار و یا هر مسئولی فراتر از وظایف خودش و با سوء استفاده از مقام و قدرت اقدامی کرده، باید سریعا محاکمه شود و نتیجه آن به مردم اعلام شود.

وی افزود: به رییس جمهور منتخب تذکر می دهم در ادبیاتش تجدید نظر کند و از اظهارات هنجارشکنانه بپرهیزد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد یک نماینده از ورود هیات دولت به موضوع پخش ربنای شجریان

انتقاد یک نماینده از ورود هیات دولت به موضوع پخش ربنای شجریان