مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 خرداد 1396 ساعت 10:102017-05-24بين الملل

انتقاد عمار الحکیم از برخورد نامناسب با رییس جمهور عراق در نشست ریاض


رییس ائتلاف ملی شیعیان عراق از برخورد نامناسب مقامات سعودی با رییس جمهور عراق در نشست سران کشورهای عربی و آمریکا در ریاض ابراز تعجب کرد.

- به گزارش ایسنا، عمار الحکیم، رییس ائتلاف ملی شیعیان عراق در کنفرانس مطبوعاتی گفت: برخورد با فؤاد معصوم، رییس جمهور عراق در نشست ریاض از نظر استقبال، سخنرانی و عدم مشورت با او درباره پرونده های این نشست تعجب آور است.

کنفرانس های بین المللی به ویژه آن هایی که در منطقه برگزار می شود باید شامل همگان باشد تا دیدگاه یکپارچه ای درباره حل مشکلات به دست آید.

وی بار دیگر خواهان برگزاری نشست سران میان کشورهای منطقه ای که شامل ایران نیز باشد، شد.

خالد الاسدی، نماینده فراکسیون "دولت قانون" در پارلمان نیز از وزارت خارجه عراق خواست کاردار عربستان را احضار و مراتب اعتراض بغداد را به وی درباره ادامه اقدامات خصمانه عربستان علیه حشد شعبی برساند.

وی گفت: حشد شعبی نقش کارآمد و تأثیرگذاری درباره آزادی مناطق و شهرها از اشغال داعش دارد و به فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق وابسته است درنتیجه کسی حق ندارد به حشد شعبی توهین کند.

عمار طعمه، رییس فراکسیون " الفضیله" در پارلمان نیز گفت: این نشست درباره نقش کارآمد عراقی ها و فداکاری هایشان که در حفظ امنیت منطقه نقش داشته منصفانه عمل نکرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد عمار الحکیم از برخورد نامناسب با رییس جمهور عراق در نشست ریاض

انتقاد عمار الحکیم از برخورد نامناسب با رییس جمهور عراق در نشست ریاض