مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اردیبهشت 1396 ساعت 14:102017-05-13سياسي

پیشنهادات کاندیداها باید در چارچوب برنامه باشد


یک عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به مناظره اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری، گفت: متأسفانه مباحث مطرح شده در مناظره از سوی کاندیداها از لحاظ محتوایی و برنامه ای کیفیت لازم را در پاسخ به سؤالات مطرح شده نداشت و بیشتر بحث .

- یک عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به مناظره اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری، گفت: متأسفانه مباحث مطرح شده در مناظره از سوی کاندیداها از لحاظ محتوایی و برنامه ای کیفیت لازم را در پاسخ به سؤالات مطرح شده نداشت و بیشتر بحث های جدلی و مسائل شخصی مطرح بود؛ بنابراین از این جهت که جامعه بفهمد کاندیداها چه مسیری را طی می کند، برنامه های مشخصی مطرح نشد.

دکتر حسن فرازمند در گفت وگو با ایسنا، در خصوص مناظره سوم انتخابات ریاست جمهوری با موضوع اقتصادی اظهار کرد: آنچه می توان از مناظره برداشت کرد، این است که باید برای حل مشکلات در حوزه تورم، رشد اقتصادی، تجارت خارجی و .

ابتدا باید حتما برنامه وجود داشته باشد و ثانیا برای برنامه های هزینه ای مطرح شده، منابع مالی کاملا مشخص و معینی داشته باشیم.

وی افزود: تمامی برنامه های پیشنهادی حتما باید در چارچوب برنامه ششم توسعه در میان مدت و در چارچوب بودجه های مصوب در کوتاه مدت قابل تعریف باشد، در غیر این صور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشنهادات کاندیداها باید در چارچوب برنامه باشد

پیشنهادات کاندیداها باید در چارچوب برنامه باشد