مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1396 ساعت 11:402017-04-19بين الملل

برگزاری جشنواره غذای ملل در مشهد


جشنواره غذای ملل در چارچوب جشنواره فرهنگ ملل از سری برنامه های رویداد مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام ، در دانشگاه فردوسی برگزار شد - به گزارش خبرگزاری صداوسیما"، مرکز خراسان رضوی، سومین جشنواره فرهنگ ملل در چهار بخش علمی بین المللی، کارگاه و جشنواره غذای ملل، نمایشگاه فرهنگ ملل و مسابقات از 28 فروردین جاری برای مدت سه روز با حضور دانشجویان خارجی 21 کشور جهان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شده است.

در این چارچوب بخش غذای ملل با همکاری دانشجویان خارجی برگزار و در پایان آن رتبه نخست با 82 امتیاز به غذای محلی از بحرین، غذای محلی از تایلند و سالاد روسی از روسیه رسید.

رتبه دوم این جشنواره نیز با 79 امتیاز به غذاهایی از چین، اندونزی، شیلی، تاجیکستان و ژاپن اختصاص یافت.

غذاهای محلی پاکستان، انگلستان و نروژ رتبه سوم این جشنواره را با 74 امتیاز کسب کردند.

جشنواره غذای ملل در قالب جشنواره فرهنگ ملل به عنوان یکی از برنامه های آن، راهی برای نزدیکی بیشتر و پیوند ملتها با هدف برقراری تعامل و همکاری بین دانشجویان کشورهای مختلف از سال 1394 به صورت سالانه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری جشنواره غذای ملل در مشهد

برگزاری جشنواره غذای ملل در مشهد