مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 فروردین 1396 ساعت 16:462017-04-13اقتصادي

نظرسنجی ها نشان داد فقط نیمی از مردم ترکیه با تغییر قانون اساسی به ریاستی موافق هستند


نظرسنجی های جدید نشان می دهد فقط نیمی از مردم ترکیه به همه پرسی تغییر قانون اساسی رای مثبت خواهند داد.

- فقط نیمی از مردم ترکیه با تغییر قانون اساسی به ریاستی موافق هستند نظرسنجی های جدید نشان می دهد فقط نیمی از مردم ترکیه به همه پرسی تغییر قانون اساسی رای مثبت خواهند داد.

به گزارش گروه بین الملل این نظرسنجی با جامعه آماری 1400 نفر در 10 استان مهم ترکیه، بصورت رو در رو و در روزهای 8 و 9 آوریل برگزار شد.

این رقم در حالی است که در نظرسنجی انجام شده در یک هفته پیش از آن، میزان رای بله 53.

3 درصد بوده که شاهد کاهش 2 درصدی می باشد.

دو نظرسنجی دیگر نیز میزان آرای مثبت را در حدود 51 52 درصد نشان می دهد.

میانگین آمار 8 نظرسنجی گردآوری شده توسط رویترز، توفیق همه پرسی را 50.

8 درصد نشان می دهد.

ترکیه قرار است 27 فروردین 1396 همه پرسی را برای تغییر قانون اساسی این کشور از پارلمانی به ریاستی برگزار کند که منجر به حذف کامل مقام نخست وزیر و اعطای قدرت کامل به رییس جمهور در قوه مجریه خواهد شد.

آنکارا همچنین در هفته های اخیر نیز شاهد تنش های وخیمی با کشورهای اروپایی مانند آلمان و هلند بر سر سخنرانی وزیرانش جهت جمع آوری رای بله برای رفراندوم تغییر قانون اساسی در جمع اتباع ترک در کشورهای مذکور است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظرسنجی ها نشان داد فقط نیمی از مردم ترکیه با تغییر قانون اساسی به ریاستی موافق هستند

نظرسنجی ها نشان داد فقط نیمی از مردم ترکیه با تغییر قانون اساسی به ریاستی موافق هستند