مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 اسفند 1395 ساعت 00:012017-03-15بين الملل

سازمان ملل: داعش در سوریه بازارهای بردگی ایجاد کرده است


" دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد که داعش بازارهای بردگی و کنیزی را در سوریه به راه انداخته است و با انتشار کتاب هایی، عناصر خود را به گردآوری زنان و تجارت با آنها ترغیب و هدایت می کند.

به گزارش مهر به نقل از المیادین، دبیرکل سازمان ملل به اقدامات غیرانسانی تروریست های داعش در سوریه واکنش نشان داد.

در همین راستا، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: داعش بازارهای بردگی و کنیزی را در سوریه به راه انداخته است و با انتشار کتاب هایی، عناصر خود را به گردآوری زنان و تجارت با آنها ترغیب و هدایت می کند.

این جنایات داعش به سوریه محدود نیست و قبل از آن نیز در عراق بارها تکرار شده است؛ پیش از این دیده بان حقوق بشر گزارش داده بود که داعش سال گذشته بیش از 5270 زن و دختر را ربوده که اکثر آنها ایزدی بوده اند.

حدود 3100 تن از آنها هنوز در اسارت هستند.

بردگی سیستماتیک داعشی ها از زمان اشغال موصل (دومین شهر بزرگ عراق) در سال گذشته آغاز شد.

زنان ایزدی به عنوان ابزار عضو گیری داعش نیز استفاده می شوند.

به گفته کارشناسان مقابله با تروریسم، در تمامی موارد اشغالگری داعش، زنان نیز ربوده می شوند، به شهرهای مختلف ارسال شده و بین عناصر داعش تقسیم می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان ملل: داعش در سوریه بازارهای بردگی ایجاد کرده است

سازمان ملل: داعش در سوریه بازارهای بردگی ایجاد کرده است