مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 اسفند 1395 ساعت 16:462017-03-14فرهنگي

رضا رویگری: از شایعات فضای مجازی دلگیرم


بارها خبر فوتم را شنیدم! یا شایعه کردند که دوباره سکته کرده ام.

در حالی که فقط یک بار سکته کرده ام.

متاسفانه الان با گسترش رسانه های اجتماعی هرکسی می تواند براحتی شایعه پراکنی کند، - اما مردم نباید به این حرف ها توجه کنند.

به گزارش گروه دیگر رسانه های "، رضا رویگری، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در گذار از دهه 60 زندگی همچنان خوشرو و خوش صحبت است.

او سال ها پیش در بحبوحه انقلاب سرود به یادماندنی الله الله را خواند که هنوز هم جزو خاطرات نسل اول و دوم انقلاب است.

رویگری که فیلم هایی چون اجاره نشین ها ، رفقای خوب ، بوتیک و سریال هایی چون ملکوت ، مدینه ، تنهایی لیلا و.

را در کارنامه کاری اش دارد این روزها با خوب، بد، جلف به کارگردانی پیمان قاسمخانی به سینماها آمده است.

او با وجود این که چند سال پیش سکته کرده، اما همچنان با امید و تلاشی مضاعف پیگیر فعالیت های بازیگری اش است.

با رویگری به بهانه بازی در خوب، بد، جلف گفت وگویی انجام دادیم که در ادامه می خوانید: از وضعیت جسمانی تان بگویید، هنوز هم روش های درمانی بعد از سکته را ادامه می دهید؟ بله، هنوز هم درمان را ادامه می دهم و خدا را شکر خیلی بهترم و مطمئنم که بهتر از این هم می شوم، اما به هر حال از این که سلامت کامل ندارم ناراحتم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رضا رویگری: از شایعات فضای مجازی دلگیرم

رضا رویگری: از شایعات فضای مجازی دلگیرم