مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 اسفند 1395 ساعت 11:252017-03-10ورزشي

رضایی: آیین نامه ورزشکاران جانباز و معلول نیاز به تجدید نظر دارد


مدیر تیم های ملی والیبال نشسته زنان و مردان از اعزام این تیم ها به رقابت های قهرمانی آسیا در اواخر خرداد به شانگهای چین خبر داد.

- اعزام تیم ملی والیبال نشسته زنان و مردان اواخر خرداد به چین رضایی: آیین نامه ورزشکاران جانباز و معلول نیاز به تجدید نظر دارد مدیر تیم های ملی والیبال نشسته زنان و مردان از اعزام این تیم ها به رقابت های قهرمانی آسیا در اواخر خرداد به شانگهای چین خبر داد.

هادی رضایی در گفت وگو با ایسنا، درباره برنامه های تیم ملی والیبال نشسته زنان و مردان در سال آینده، افزود: این تیم در سال آینده با رویدادهای زیادی مواجه است که از جمله حضور تیم ملی والیبال نشسته زنان و مردان در رقابت های شانگهای چین که اواخر خردادماه برگزار می شود.

این رقابت ها برای کسب سهمیه ورودی به مسابقات 2018 هلند و بازی های پاراآسیایی 2018 جاکارتا اندونزی است.

البته تیم ملی مردان به خاطر قهرمانی در بازی های پارالمپیک ریو این دو سهمیه را کسب کرده و ما در قهرمانی آسیا تنها به دنبال کسب سهیمه در بخش زنان خواهیم بود.

او درباره وضعیت تیم ملی زنان در این تورنمنت و این که تصور می کنید بتوانید به جایگاه بهتری نسبت به بازی های پارالمپیک در چین دست پیدا کنیم، خاطرنشان کرد: در بازی های پارالمپیک ریو تیم ملی والیبال نشسته زنان به جایگاه پنجم دست پیدا کرد،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رضایی: آیین نامه ورزشکاران جانباز و معلول نیاز به تجدید نظر دارد

رضایی: آیین نامه ورزشکاران جانباز و معلول نیاز به تجدید نظر دارد