مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 اسفند 1395 ساعت 17:102017-03-07سياسي

تجلیل از دو استاد برجسته حقوق در ارومیه


با اهدای لوح و تندیس ویژه دومین دوره همایش ملی تبیین حقوق شهروندی از دو استاد برجسته و بنام حقوقی کشور تجلیل شد.

- با اهدای لوح و تندیس ویژه دومین دوره همایش ملی تبیین حقوق شهروندی از دو استاد برجسته وبنام حقوقی کشور تجلیل شد.

به گزارش ایسنا، در دومین دوره همایش ملی تبیین حقوق شهروندی، با اهدای لوح و تندیس ویژه دومین دوره همایش از زحمات پدر علم حقوق عمومی و اساسی کشور(پروفسور سیدمحمدهاشمی) و پدر علم حقوق بازرگانی و تجارت بین الملل کشور(پروفسور عرفانی ) تجلیل بعمل آمد.

در این همایش ملی، از پروفسور سیدمحمد هاشمی به پاس فعالیت ارزشمند در طول سالیان مدید و تألیف و تدوین ده ها کتاب رفرنس دانشگاه ها در حوزه حقوق شهروندی و از پروفسور محمود عرفانی به پاس تحقیقات ارزشمند حقوقی و تألیف و تدوین ده ها کتاب ارزشمند حقوقی قدردانی بعمل آمد.

لازم به ذکر است این همایش به همت جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی و با حضور پروفسور سیدمحمدهاشمی پدر علم حقوق عمومی و اساسی کشور و پروفسور عرفانی پدر علم حقوق بازرگانی و تجارت بین الملل کشور و با مشارکت دانشگاه ارومیه، شورای عالی حوزه های علمیه استان، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علم و فرهنگ تهران، دانشگاه آزاد ارومیه و مراغه، دانشگاه علمی کاربردی استان، دادگستری آذربایجان غربی، شهرداری ارو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تجلیل از دو استاد برجسته حقوق در ارومیه

تجلیل از دو استاد برجسته حقوق در ارومیه