مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 اسفند 1395 ساعت 14:362017-03-04بين الملل

دختر کندی جایزه «شجاعت» را به اوباما داد


کتابخانه و موزه «جان اف کندی»، «باراک اوباما» رییس جمهوری سابق آمریکا را به عنوان برنده جایزه «شجاعت» این مرکز فرهنگی و کتابخانه اسناد دولتی دوران ریاست جمهوری «جان اف کندی» (سی و پنجمین رییس جمهوری آمریکا) معرفی کرده است.

- کتابخانه و موزه جان اف کندی ، باراک اوباما رییس جمهوری سابق آمریکا را به عنوان برنده جایزه شجاعت این مرکز فرهنگی و کتابخانه اسناد دولتی دوران ریاست جمهوری جان اف کندی (سی و پنجمین رییس جمهوری آمریکا) معرفی کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، این موزه و مرکزفرهنگی، امضای قانون حفاظت از بیمار و مراقبت مقرون موسوم به اوباماکر که دونالد ترامپ رییس جمهوری جانشین اوباما وعده لغو و جایگزینی آن را داده است، احیای روابط دیپلماتیک با کوبا و توافق تغییرات آب و هوایی پاریس را از دلایل انتخاب اوباما برای کسب چنین جایزه ای عنوان کرده است.

این جایزه براساس کتاب کندی که در سال 1975 برنده جایزه پولیتزر در حوزه روزنامه نگاری، ادبیات و موسیقی شد، نامگذاری شده است.

در این کتاب به اقدامات شجاعانه هشت سناتور آمریکایی در تاریخ سنای آمریکا پرداخته شده است.

جرالد فورد و جورج دبلیو اچ بوش رییسان جمهوری پیشین آمریکا، گابریل گیفورد نماینده سابق آمریکا که پس از حمله مسلحانه به ناحیه سرش کنگره را ترک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دختر کندی جایزه «شجاعت» را به اوباما داد

دختر کندی جایزه «شجاعت» را به اوباما داد