مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 اسفند 1395 ساعت 11:552017-02-24سياسي

استقلال وکالت، پس از انقلاب با چالش هایی مواجه بوده است


رییس کانون وکلای دادگستری خراسان با اشاره به اینکه در زمینه استقلال قضات و وکلا، قبل از انقلاب قوانین بسیار وزینی وضع شده که بعضا در حال حاضر هم معتبر هستند، - گفت: استقلال وکالت، پس از انقلاب با چالش هایی مواجه بوده است.

به گزارش ایسنا، مسعود خراشادی زاده در مراسم گرامیداشت سالروزاستقلال کانون وکلای دادگستری و روز وکیل مدافع که در کانون وکلای دادگستری خراسان برگزار شد، با اشاره به اینکه عدالت قضایی بدون حضور وکلای دادگستری مستقل محقق نمی شود، اظهار کرد: در خصوص چالش های استقلال وکالت پس از انقلاب می توان به تصویب قانون کیفیت دریافت پروانه وکالت، ماده187 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، ایجاد تشکیلات موازی به نام مرکز مشاوران قوه قضاییه و .

اشاره کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هم با چالش های ناشی از لایحه جامع وکالت مواجه هستیم، گفت: کمیسیون قضایی مجلس به این نتیجه رسید که قوانین موجود در زمینه وکالت و استقلال آن قوانین خوبی هستند، به همین دلیل لایحه را نپذیرفت، نظریه ای مبنی بر اینکه باید اصلاحات اندکی در این لایحه انجام شود، وجود دارد، الحاق مرکز مشاوران حقوقی قوه قضاییه به کانون وکلای دادگستری از جمله این اصلاحات است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استقلال وکالت، پس از انقلاب با چالش هایی مواجه بوده است

استقلال وکالت، پس از انقلاب با چالش هایی مواجه بوده است