مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 اسفند 1395 ساعت 09:202017-02-21پزشكي

افتتاح همزمان 68 مرکز جامع سلامت در مازندران با حضور وزیر بهداشت


68 مرکز جامع سلامت با حضور وزیر بهداشت و درمان در استان مازندران به بهره برداری رسید.

- به گزارش ایسنا، وزیر بهداشت و درمان در نخستین ساعات حضور در مازندران، مراکز جامع سلامت استان مازندران در روستاهای زیدسفلی، طبقده و پنبه چوله را در شهرستان ساری افتتاح کرد.

با افتتاح این مراکز، به صورت مجموع 68 مرکز جامع سلامت در استان مازندران به بهره برداری رسید.

محمد پنبه چی، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این باره به ایسنا گفت: مرکز جامع سلامت زیدسفلی 500 مترمربع مساحت و 350 مترمربع زیر بنا دارد که 600 میلیون تومان با تجهیز برای آن هزینه شده است.

وی افزود: 68 مرکز جامع سلامت روستایی امروز در کل استان مازندران به بهره برداری می رسد که مساحت هر کدام براساس جمعیت 500 تا 700 مترمربع است که در مجموع این مراکز جامع سلامت در 34 هزار مترمربع با اعتبار 51 میلیارد تومان ساخته شده است.

با افتتاح این مراکز 351 مرکز در 28 استان امروز به صورت همزمان به بهره برداری رسید.

به گزارش ایسنا، وزیر بهداشت سپس در مجتمع پیامبراعظم ساری به صورت ویدئو کنفرانسی در سراسر کشور پروژه بخش سلامت را افتتاح خواهد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح همزمان 68 مرکز جامع سلامت در مازندران با حضور وزیر بهداشت

افتتاح همزمان 68 مرکز جامع سلامت در مازندران با حضور وزیر بهداشت