مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 اسفند 1395 ساعت 23:202017-02-19سياسي

کرباسچی: انتقادپذیری مهم ترین ویژگی آیت الله هاشمی بود


" دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی با اظهار این که آیت الله هاشمی رفسنجانی واجد ویژگی های ممتاز فراوانی بود ، گفت : تحمل انتقاد و انتقاد پذیری از مهم ترین ویژگی ایشان بوده است.

به گزارش ایرنا، غلامحسین کرباسچی شامگاه یکشنبه در مراسم چهلمین روز ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی در سالن شهید باهنر نوشهر افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی دارای روحیه انتقاد پذیری بود و حتی در برابر رفتارها و توهین های بدترین مخالفان خود ، شکایت نمی کرد و کینه به دل نمی گرفت.

وی خداباوری، علاقه به ایران، اعتقاد به کار مداوم، نا امید نشدن، رها نکردن سنگر و ایستادن پای عقاید و آرمان های خود را از دیگر ویژگی های آیت الله هاشمی رفسنجانی عنوان کرد.

کرباسچی گفت: خدامحوری ایشان به معنای واقعی در سراسر زندگی موج می زد و حتی در اوج مبارزه با استبداد و 38 سال انقلاب اسلامی به وضوح می توان این ویژگی آیت الله هاشمی را به همراه رفتار اعتدال گرایانه اش مشاهده کرد.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به شرایط داخلی و خارجی کشور ، افزود: باید با دقت فراوان از میراث آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان پدر معنوی و یکی از یاران با وفای بنیانگذاران انقلاب اسلامی حفاظت کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرباسچی: انتقادپذیری مهم ترین ویژگی آیت الله هاشمی بود

کرباسچی: انتقادپذیری مهم ترین ویژگی آیت الله هاشمی بود