مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 بهمن 1395 ساعت 12:102017-02-11اجتماعي

آیا دوست دارید مهمان کردهای کرمانج در خراسان شمالی شوید؟


آیا دوست دارید مهمان کردهای کرمانج در خراسان شمالی شوید؟ تا حالا پیش آمده به آوازهای محزون آنان، وقتی با دو تار همراه می شود، گوش دهید؟ از مهمان نوازی و غیرتمندی شان شنیده اید؟ وصف رسوم و سنت هایشان در عزاها و جشن ها چطور؟ اگر راجع به همه این ها کنجکاوید، - به روستای درکش بروید که مردمش بیشتر کردهای کرمانجی اند.

به گزارش ایسنا، درکش از روستاهای گردشگری خراسان شمالی است که در فاصله73 کیلومتری غرب بجنورد و 25کیلومتری جنوب غربی آشخانه مرکز شهرستان مانه و سملقان قرار دارد و فاصله آن از جاده آسیایی (محور آزادشهر-بجنورد) حدود دو کیلومتر است و به عنوان یکی از دل انگیزترین جاذبه ها و کم نظیرترین جلوه های گردشگری روستایی استان بر دامنه کوه یامان داغی لمیده است.

این روستا در ارتفاع 1040متری از سطح دریا قرار دارد و از اطراف توسط کوه های بلند در بر گرفته شده است.

روستای درکش در دره واقع شده و رودخانه درکش (زاو هاور) از میانه آن می گذرد و در جنوب روستا کوه آلاداغ با ارتفاع 2455 متر و دره کنداب قرار دارد.

این روستا حدود200 خانوار جمعیت دارد که زبان محلی آن ها کردی کرمانجی است و به خاطر قرارگرفتن در طول دره، به دره کش یا درکش معروف شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیا دوست دارید مهمان کردهای کرمانج در خراسان شمالی شوید؟

آیا دوست دارید مهمان کردهای کرمانج در خراسان شمالی شوید؟