مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 بهمن 1395 ساعت 15:462017-02-04اقتصادي

فرار مالیاتی به اندازه نصف پرداخت کنندگان مالیات/ 7 هزار خیریه بدون صورت مالی داریم


رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این مطلب که مشکل قانون ارزش افزوده فقط مختص صنف طلا و جواهر نمیست و گریبان گیر بیشتر اصناف است اظهار کرد: اگر طرح نظام جامع مالیاتی کشور اجرایی گردد دیگر هیچ اختلافی بین اصناف و سازمان مالیاتی نخواهیم داشت.

- به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، " محمدرضا پورابراهیمی" در نشست هم اندیشی بررسی نحوه دریافت مالیات بر ارزش افزوده از فعالان شاغل در صنعت طلا و جواهر کشور، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب، گفت: کمترین مشکلاتی صنفی ما مربوط به صنف طلا و جواهر است.

وی قانون مالیات ارزش افزوده را در چارچوب یک قانون دانست و ادامه داد: قانون مالیات بر ارزش افزوده در بسیاری از کشورها اجرایی گردیده است و این قانون یک تجربه جهانی می باشد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که طرح جامع مالیاتی اجرایی نگردد، اجرای کامل قانون ارزش افزوده امکان پذیرنیست؛ اخذ مالیات از اجرت طلا امکان پذیر نمی باشد و مبنای تشخیصی برای این امر وجود نداشت، بنابراین از قانون علی الراس استفاده شد.

وی مشکل را قانون مالیات ارزش افزوده ندانست و ابراز کرد: اگر سامانه اطلاعات مالیاتی ما به گونه ای باشد که میزان درآمدهای افراد حقیقی و حقوقی را تعیین می کرد، اکنون م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرار مالیاتی به اندازه نصف پرداخت کنندگان مالیات/ 7 هزار خیریه بدون صورت مالی داریم

فرار مالیاتی به اندازه نصف پرداخت کنندگان مالیات/ 7 هزار خیریه بدون صورت مالی داریم