مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 بهمن 1395 ساعت 11:352017-02-04سياسي

برخورد دستگاه ها با رسانه قابل نقد است


عضو شورای نظارت بر مطبوعات برخورد دستگاه های مختلف با حوزه رسانه را قابل نقد دانست.

- به گزارش ایسنا، محمد علی وکیلی در آیین رونمایی از نخستین روزنامه غرب استان مازندران که با حضور مسؤولان کشوری، استانی و شهرستانی در سالن معاونت سازمان جنگل ها و مراتع کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه راه اندازی روزنامه طلوع آگاهی بخشی در خطه مازندران است، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی بستر آگاهی بخشی بود که این بستر در مقایسه با گذشته قابل لمس است و می توان به عینه دید.

وی افزود: مجموعه روزنامه های قبل انقلاب به تعداد رزونامه های امروز استان نمی رسید اما امروز استان مازندران معادل مجموعه روزنامه قبل انقلاب روزنامه دارد و ظرفیت گسترش نیز در این زمینه وجود دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه روزنامه های مازندران با توجه به مطالبی که ارائه می دهند می توانند به سرعت به سبد روزنامه های ملی بپیوندند، تصریح کرد: همه مردم کشور باید از درخشش این روزنامه بهره مند شوند.

وکیلی از عصر فضای مجازی به عنوان تهدید و فرصت یاد کرد و گفت: فضای مجازی به این دلیل تهدید برای رسانه های مکتوب محسوب می شود که طول زمان خبر را کوتاه کرده و مردم به صورت فوری به خبر دسترسی دارند و اگر روزنامه ای بخواهد خبرمحور باشد از سبد مطالعه مردم حذف می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد دستگاه ها با رسانه قابل نقد است

برخورد دستگاه ها با رسانه قابل نقد است