مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 دی 1395 ساعت 10:102017-01-16بين الملل

کری درج نشدن موضوع انتقال سفارت آمریکا به قدس در بیانیه پاریس را ستود


وزیر خارجه آمریکا درج نشدن موضوع انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس را در بیانیه نشست پاریس ستود.

- به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، جان کری، وزیر خارجه آمریکا بعد از پایان نشست صلح خاورمیانه در پاریس گفت: مسئله انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس در داخل به صورت واضح مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و این مسئله در زمان کنونی ربطی به محافل بین المللی ندارد.

اگر به این مسئله در نشست پاریس پرداخته می شد، درست نبود.

در بیانیه پایانی نشست صلح خاورمیانه در پاریس بر راهکار تشکیل دو کشور فلسطین و اسراییل به عنوان تنها راه حل برای حل نزاع میان دو طرف تأکید شد.

کشورهای شرکت کننده در نشست پاریس هشدار دادند که اقدامات یکجانبه هر طرفی را که می تواند تهدیدی برای مذاکرات باشد، به رسمیت نخواهند شناخت.

کنفرانس پاریس روز یکشنبه با حضور نمایندگان بیش از 70 کشور جهان و نهادهای بین المللی در میان غیاب طرفین درگیر برگزار شد.

کری درباره پرونده سوریه گفت: من امیدوارم که دولت دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا با حضور در مذاکرات آستانه با همکاری روسیه، ایران و ترکیه موافقت کند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کری درج نشدن موضوع انتقال سفارت آمریکا به قدس در بیانیه پاریس را ستود

کری درج نشدن موضوع انتقال سفارت آمریکا به قدس در بیانیه پاریس را ستود