مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 دی 1395 ساعت 15:312017-01-06سياسي

ایجاد شغل برای جوانان شادی آور است نه برگزاری کنسرت/ کسانی که در فتنه نقش داشتند در کابینه دولت چه می کنند؟


علی فلاحتکار، فعال دانشجویی در نمازجمعه امروز کمال شهر کرج سخنران پیش خطبه بود.

- به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو"، علی فلاحتکار، فعال دانشجویی در نمازجمعه امروز کمال شهر کرج، بعنوان سخنران پیش خطبه با مردم سخن گفت.

متن سخنان وی از اینقرار است: کسانی که در فتنه نقش داشتند در کابینه دولت چه می کنند؟؟ آقای طهایی اگر علاقه مند به خائنینی چون موسوی دارد ترک مسئولیت کند!!وگرنه وظیفه ذاتی هر مسئولیست که علیه خائنین به مردمش موضع بگیرد!! این فعال دانشجویی البرزی افزود: نطفه غلط مذاکرات در زمان احمدی نژاد منعقد شد که باید در درگاه خدا بابت این ادرس غلط به مردم تحریم کشیده و شهدای صنعت هسته ای پاسخ بدهد.

وی ادامه داد: آدرس غلط اقای روحانی به مردم ، گره زدن مذاکرات و رفع تحریم ها به رفع مشکلات اقتصادی مردم بود/آدرس غلط دوم این بحث این است که می گویند مذاکره کردیم که بدعهدی آمریکایی هارا ثابت کنیم،خب اگر این قصد را داشتید تجربه 38 ساله کشور را برای مردم بازخوانی می کردید!چرا هزینه از دست دادن کل صنعت هسته ای را برمردم تحمیل کردید؟؟این ادرس غلط است،ما مذاکره کردیم تا تحریم ها برداشته شود،حال که نتوانستید شیطان را قانع به رفع تحریم ها کنید به مردم آدرس غلط ندهیدو بگویید اشتباه کردید!! علی فلاحتکار بیان کرد: جر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد شغل برای جوانان شادی آور است نه برگزاری کنسرت/ کسانی که در فتنه نقش داشتند در کابینه دولت چه می کنند؟

ایجاد شغل برای جوانان شادی آور است نه برگزاری کنسرت/ کسانی که در فتنه نقش داشتند در کابینه دولت چه می کنند؟