مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 دی 1395 ساعت 12:002017-01-03بين الملل

کشورهای عربی ، مشتری دائم تسلیحات آمریکا


وزارت امور خارجه آمریکا با فروش 40 میلیارد دلار سلاح به قطر ، کویت ، عربستان سعودی و امارات عربی متحده موافقت کرد.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا وسیما" به نقل از خبرگزاری آناتولی ، آژانس همکاری امنیتی و دفاعی که یکی از بخش های وزارت دفاع آمریکا است ­اعلام کرد ، قطر ­با 21 میلیارد و 881 میلیون دلار معاملات تسلیحاتی ­، ­به عنوان بزرگترین وارد کننده سلاح های آمریکایی طی دو ماه اخیر ،­در رده­ نخست این کشورها ­قرار ­گرفته است و این معامله خرید­­72 فروند بمب افکن مدل f-15qa را به ارزش 21 میلیارد و 100 میلیون دلار در نوامبر گذشته ­شامل می شود.

کویت و عربستان، رتبه های دوم و سوم کویت نیز با خرید 11 میلیارد و 837 میلیون ­دلار در رتبه دوم قرار گرفته است و آمریکا نوامبر گذشته با فروش 28 فروند جنگنده اف 18 سوپر هورنت به ارزش 10 میلیارد و 100 میلیون دلار در دسامبر گذشته و 218 تانک با تجهیزات آن به ارزش یک میلیارد و 700 میلیون دلار موافقت کرد.

­عربستان سعودی نیز با خرید 48 فروند هواپیمای باری سی اچ 47 شینوک به ارزش سه میلیارد و 500 میلیون دلار ­در رتبه سوم این کشورها قرار گرفته است.

همچنین آمریکا با فروش 28 فروند بالگرد تهاجمی ای اچ 64 آپاچی به قیمت سه میلیارد و 510 میلیون دلار به امارات متحده عربی موافقت کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشورهای عربی ، مشتری دائم تسلیحات آمریکا

کشورهای عربی ، مشتری دائم تسلیحات آمریکا