مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 دی 1395 ساعت 11:262017-01-01اقتصادي

رییس اتحادیه تولید و عرضه کنندگان پوشاک تهران: تولید لباس های ایرانی اسلامی در سال های اخیر افزایش داشته است


رییس اتحادیه تولید و عرضه کنندگان پوشاک تهران با اشاره به تغییر نگاه تولیدکنندگان و فروشندگان لباس در کشور، گفت: محصولات ارائه شده در سال های اخیر نشان دهنده تغییر نگاه تولیدکنندگان و گرایش آنها به تولید لباس های اسلامی و ایرانی است.

- به گزارش گروه جامعه "، ابوالقاسم شیرازی رییس اتحادیه تولید و عرضه کنندگان پوشاک تهران با بیان اینکه بسیاری از طرح های برگزیده در جشنواره های گذشته مد و لباس امروز به تولید انبوه رسیده است، گفت: این موضوع نشانگر تغییر نگاه تولیدکنندگان و فروشندگان لباس است.

وی ادامه داد: بر اساس این رویکرد نتیجه بخش، در بخشی از جشنواره مد و لباس فجر قصد داریم تا لباس های کاربردی که در نمایشگاه های سال گذشته ارائه و به تولید انبوه رسیده اند، با مشخصات کامل به نمایش گذاشته شود تا پاسخ گوی نیاز علاقه مندان باشد.

وی ادامه داد: جامعه ما نیاز به لباس های کاربردی برای بهره مندی مردم دارد و اتحادیه پوشاک آماده است در این دوره همانندگذشته نهایت همکاری را با طراحان کارگروه برای تولید انبوه آثار برگزیده داشته باشد، پیشرفت ها و توسعه فعالیت های ما نیز مبتنی بر ارائه طرح های جدید است.

رییس اتحادیه پوشاک افزود: اگر اندکی در شهر قدم بزنیم و محصولات ارائه شده در مغازه ها را مشاهده کنیم، تغییرنگاه تولید را که در چند سا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس اتحادیه تولید و عرضه کنندگان پوشاک تهران: تولید لباس های ایرانی اسلامی در سال های اخیر افزایش داشته است

رییس اتحادیه تولید و عرضه کنندگان پوشاک تهران: تولید لباس های ایرانی اسلامی در سال های اخیر افزایش داشته است