مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 دی 1395 ساعت 02:262016-12-31سياسي

چند روایت از تلاش های صورت گرفته برای جلوگیری از فتنه؛ رایزنی


تصویری که از روزهای پس از انتخابات در یادها مانده، بیشتر مربوط به اعتراض های خیابانی است، اما درست در میانه ی همان جنجال ها، کسانی با هدف تغییر نگرش معترضان و پایان دادن به اردوکشی خیابانی، - با سران معترض به گفت وگو نشستند.

[*] بیاید با هم اعتراض کنیم! دکتر حسین کچویان استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ـ که معاون سیاسی دفتر نخست وزیر در دوران مسئولیت میرحسین موسوی بوده ـ در مصاحبه با هفته نامه پنجره در سال 1389 می گوید: یکبار، همان دوشنبه ای که رفتند تظاهرات کردند (25 خرداد)، قبل از تظاهرات به دیدن موسوی رفتم.

ایشان گفت بیایید دفاع کنیم از رأی مردم؛ من گفتم نمی فهمم رأی مردم چه جوری مشکلدار شده است که حالا دفاع بکنیم یا نه؟ حالا شما می گویید چقدر از رأی ها مشکل دارند؟ ایشان اول نمی گفت؛ اما بعد گفت هزار و سیصد تا صندوق! من بلافاصله بعد از دیدار زنگ زدم به یکی از مشاوران آقای احمدی نژاد.

او گفت همه ی هزار و سیصد تا صندوق برای شما! بین 45000 صندوق، این اصلاً به حساب نمی آید.

یک ونیم میلیون رأی هم نمی شود.

با این ارزیابی دقیقاً ایشان ساعت سه ونیم یا چهار آمد بیرون.

با هم وارد آسانسور شدیم و ایشان رفت طرف آنجا (راهپیمایی) و من هم به راه خودم رفتم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چند روایت از تلاش های صورت گرفته برای جلوگیری از فتنه؛ رایزنی

چند روایت از تلاش های صورت گرفته برای جلوگیری از فتنه؛ رایزنی