مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 آذر 1395 ساعت 10:252016-12-13سياسي

در دعواهای سیاسی مصالح ملی قربانی می شود


اگر میان دولت و مجلس ،تعامل و اعتماد باشد، بسیاری از مشکلات کشور به آسانی قابل حل است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما" به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر اسحاق جهانگیری عصر دوشنبه در دیدار اعضای فراکسیون مستقل مجلس شورای اسلامی با تبریک ایام میلاد پیامبر (ص) و امام صادق (ع) با اشاره به سابقه رییس جمهور در چند دوره از مجلس شورای اسلامی گفت: من نیز دو دوره افتخار نمایندگی مردم را در مجلس شورای اسلامی داشته ام و سایر اعضای دولت نیز بعضا سابقه حضور در خانه ملت را تجربه کرده اند و تقریبا همه اعضای دولت یازدهم با دغدغه های نمایندگان مجلس شورای اسلامی آشنا هستند.

معاون اول رییس جمهور ، مجلس دهم را مجلسی ویژه توصیف کرد و افزود: نمایندگان این دوره از مجلس در شرایط خاصی انتخاب شدند و انتظاری که از دولت دارند این است که دولت مسائل و مشکلات مردم را حل و فصل کند.

وی با اشاره به سخنان برخی از نمایندگان مبنی بر بی اعتنایی بعضی از دستگاه های دولتی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت احترام ویژه ای برای مجلس شورای اسلامی و نمایندگان خانه ملت قائل است و همواره در جلسات هیأت وزیران بر این موضوع تاکید می شود که باید رابطه صمیمانه و تعامل سازنده ای میان قوای سه گانه و به ویژه دولت و مجلس وجود داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در دعواهای سیاسی مصالح ملی قربانی می شود

در دعواهای سیاسی مصالح ملی قربانی می شود