مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 آذر 1395 ساعت 20:252016-12-12بين الملل

شیخ عبدالامیر قبلان خواستار تشکیل فوری دولت ملی در لبنان شد


"، به نقل از پایگاه اینترنتی النشره لبنان؛ شیخ عبدالامیر قبلان، معاون شورای عالی اسلامی شیعیان در لبنان گفت: سیاستمداران لبنانی باید دولت ملی را فورا تشکیل دهند.

شیخ عبدالامیر قبلان، معاون شورای عالی اسلامی شیعیان در لبنان از سیاستمداران این کشور خواست برای تشکیل دولت ملی شتاب کنند تا عیدی دوره جدید باشد.

وی از سیاستمداران لبنانی خواست برای تحکیم ثبات سیاسی، حمایت از ارتش لبنان و نیروهای امنیتی برای گسترش امنیت و مبارزه با دو خطر اسراییل و تکفیری ها تلاش کنند.

قبلان تصریح کرد: تروریست ها لبنان را هدف گرفته بودند که ارتش ملی لبنان، نیروهای امنیتی و مقاومت تمام نقشه ها و اهدافشان را خنثی کردند و ارتش به برکت دستاوردهای پیش دستانه و منحصر به فرد خود، این کشور را از گزند حوادث دور نگه داشت.

وی در پیامی به مناسبت سالگرد میلاد رسول اکرم (ص) گفت: سالروز میلاد رسول اکرم (ص) امسال با سالروز تولد حضرت مسیح (ع) همزمان شده است و به همین مناسبت به مسلمانان و مسیحیان به خاطر این دو مناسبت مبارک تبریک می گوییم .

این مناسبت ها عنوانی برای تلاقی ارزش ها، مکارم و اخلاق بوده و هست تا اینکه مجددا تاکید کند که مسیح (ع) و پیامبر اعظم (ص) فرستادگان خداوند برای تمام بشریت و پیام آور ارزش های آسمانی هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیخ عبدالامیر قبلان خواستار تشکیل فوری دولت ملی در لبنان شد

شیخ عبدالامیر قبلان خواستار تشکیل فوری دولت ملی در لبنان شد