مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 آذر 1395 ساعت 15:462016-12-11سياسي

صد و پنجمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه/10 پرونده فاضل لاریجانی همچنان پایرجاست/ بر اساس قانون اساسی تشخیص جرم با قاضی و قوه قضاییه است


سخنگوی قوه قضاییه در خصوص نظارت بر رفتار نمایندگان از سوی قوه قضاییه گفت: بر اساس قانون اساسی تشخیص جرم با قاضی و قوه قضاییه است.

- پرونده فاضل لاریجانی همچنان پایرجاست/ بر اساس قانون اساسی تشخیص جرم با قاضی و قوه قضاییه است سخنگوی قوه قضاییه در خصوص نظارت بر رفتار نمایندگان از سوی قوه قضاییه گفت: بر اساس قانون اساسی تشخیص جرم با قاضی و قوه قضاییه است.

به گزارش خبرنگار قضایی "، حجت الاسلام محسنی اژه ای در ادامه یکصد و پنجمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در خصوص آخرین وضعیت شکایت هلال احمر از شرکت رشد (یاسین رامین)، گفت : اتفاق تازه ای نیفتاده قرار تبدیل شده اما هنوز وثیقه را نسپرده اند.

وی در خصوص پرونده احمدی نژاد، گفت: این پرونده شاکی خصوصی دارد که خودشان برای پیگیری ورود نکردند، برخی شکایت ها هم از سوی مجلس مطرح شده که فقط می گویند ما مدرک داریم خب اگر مدرکی دارند باید آن را ارائه دهند.

خبرنگاری گفت: اخیراً فاضل لاریجانی نامه ای به دادستان تهران زده و گفته که دارایی های من را همزمان با دارایی ناطق نوری بررسی کنید این پرونده به کجا رسیده است که اژه ای گفت: اینکه ایشان صریح حرف می زده برای دادستان تکلیف آور نیست.

اگر منظور شما پرونده ای است که به واسطه یک نوار ضبط شده از سوی مرتضوی و پخش بخشی از آن نوار در مجلس از سوی ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صد و پنجمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه/10 پرونده فاضل لاریجانی همچنان پایرجاست/ بر اساس قانون اساسی تشخیص جرم با قاضی و قوه قضاییه است

صد و پنجمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه/10 پرونده فاضل لاریجانی همچنان پایرجاست/ بر اساس قانون اساسی تشخیص جرم با قاضی و قوه قضاییه است