مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 آذر 1395 ساعت 12:202016-12-09سياسي

10 هزار هکتار از موقوفات در اختیار دستگاه های دولتی


هم اکنون 10 هزار هکتار از زمین های موقوفات در اختیار دستگاه ها و نهادهای نظام است.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما"، حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی در سخنانی در پیش از خطبه های نماز جمعه امروز تهران افزود: این دستگاه ها باید در این زمینه، تبلیغ وقف را در دستور کار قرار دهند که در این میان صدا و سیما می تواند نقش ویژه ای در احیای فرهنگ وقف ایفا کند.

وی گفت: عده ای با وقف اموال، آخرت را برای خود می خرند و عمر خود را طولانی می کنند.

محمدی افزود: کسانی که اموال خود را وقف می کنند یاد و نام خود را در دنیا طولانی می کنند و نام آنها همیشه به نیکی یاد می شود.

وی گفت: موقوفه ای داریم که یک هزار و 100 سال پیش وقف شده است و در طول این سال ها نام واقف آن همیشه ماندگار باقی مانده است.

نماینده ولی فقیه و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به دیدگاه های مختلف انسان ها درباره اموال در این دنیا تاکید کرد: عده ای دنیا را تنها گذرگاهی برای آخرت می بینند و هم دنیا و هم آخرت را به دست می آورند که در این راه وقف اموال بسیار موثر است.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی با اشاره به ادامه حرکت وقف تاکنون گفت: اوایل امسال فردی بیش از یکصد میلیارد تومان از اموال خود را وقف کرد و این نشان می دهد که حرکت وقف همچنان ادامه دارد و ما می توانیم عمر سرمایه خود را مدی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 هزار هکتار از موقوفات در اختیار دستگاه های دولتی

10 هزار هکتار از موقوفات در اختیار دستگاه های دولتی