مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 آذر 1395 ساعت 17:012016-12-04سياسي

غرضی در سومین کنگره حزب مردمی اصلاحات: توان مدیریتی هم تراز توان اجتماعی نشده است/ به جای اشخاص به دنبال روش ها باشید


کاندیدای ریاست جمهوری در سال 92 گفت: توان مدیریتی هم تراز توان اجتماعی نشده و این خود عامل اصلی نارضایتی ها است.

- به گزارش خبرنگار حوزه احزاب "، سیدمحمد غرضی وزیر پست و تلگراف دولت سازندگی عصر امروز یکشنبه در سومین کنگره حزب مردمی اصلاحات در سالن صدرای تهران اظهار داشت: هر فعل و هر ترک فعلی که به ارتقای جامعه نینجامد صوابی در آن نیست.

وی با بیان اینکه ایران کشوری پرتوان و پرقدرت است، افزود: استدلال های من درباره اینکه بهترین توان سیاسی جهان را در اختیار داریم مربوط به خودم هست و کسی نمی خواهد این را قبول کند.

کاندیدای ریاست جمهوری در سال 92 با تأکید بر اینکه قدرت اجتماعی از قدرت سیاسی قوی تر است، تصریح کرد: جامعه ما توان عبور از گردنه های زیادی را داشته اما توان مدیریتی نتوانسته به اندازه توان اجتماعی مؤثر باشد.

به عبارتی توان مدیریتی هم تراز با توان اجتماعی نشده و عدم رضایت را به دنبال داشته است.

غرضی با تأکید بر اینکه باید به جای اشخاص به دنبال روش ها باشیم، گفت: هرچه به دنبال اشخاص برویم هزینه ما از درآمدها به مراتب بیشتر خواهد بود.

وی به ضرورت انتخاب استانداران توسط مردم اشاره کرد و یادآور شد: ظرف این 37 سال 370 استاندار عوض شده است در حالی که باید مردم در استان ها استاندار را انتخاب کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غرضی در سومین کنگره حزب مردمی اصلاحات: توان مدیریتی هم تراز توان اجتماعی نشده است/ به جای اشخاص به دنبال روش ها باشید

غرضی در سومین کنگره حزب مردمی اصلاحات: توان مدیریتی هم تراز توان اجتماعی نشده است/ به جای اشخاص به دنبال روش ها باشید