مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 آذر 1395 ساعت 14:102016-12-04پزشكي

نگرانی از کاهش سن ابتلا به ایدز


معاون بهداشتی وزیر بهداشت در توضیح شیوع اچ آی وی / ایدز در کشور گفت: افزایش موارد این بیماری در موج سوم ایدز در کشور زنگ خطر بزرگی برای ما محسوب می شود.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اکبر سیاری در مراسم روز جهانی ایدز با بیان اینکه شیوع اچ آی وی / ایدز رو به گسترش است، گفت: این در حالیست که در مجموع شیوع آن در دنیا 50 درصد کاهش یافته است، اما در منطقه مدیترانه شرقی شیوع این بیماری رو به افزایش است.

وی، موج سوم اچ آی وی / ایدز را انتقال آن از راه تماس جنسی عنوان کرد و گفت :در مدت سه دهه شیوع اچ آی وی / ایدز جنسی در ایران از 18.

6 درصد به 40 درصد رسیده است و این زنگ خطر بزرگی برایمان محسوب می شود.

افزایش موارد بیماری در زنانسیاری با اشاره به افزایش دو برابری ابتلا به اچ آی وی / ایدز طی سه دهه گذشته در بین زنان کشور گفت: میزان ابتلا به این بیماری در بین زنان از 16 درصد به 31 درصد رسیده است و همه باید از این موضوع نگران باشیم.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت با بیان اینکه سن ابتلا به ایدز در کشور رو به کاهش است، گفت: این موضوعی است که معاون سلامت وزارت بهداشت در سال 81 به آن اشاره کرده بود و من هم امروز همین موضوع را اعلام می کنم و نگران هستم.

در عین حال مسئله مهم توجه به حاشیه شهرهاست؛ چراکه آسیب های اجتماعی در این مناطق رو به افزایش است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگرانی از کاهش سن ابتلا به ایدز

نگرانی از کاهش سن ابتلا به ایدز