مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 آذر 1395 ساعت 20:562016-11-27سياسي

استاندار خراسان جنوبی: مسؤولان نظام به دنبال حل مشکلات بخش تولید هستند


مسؤولان نظام به دنبال حل مشکلات بخش تولید هستند.

- به گزارش " از بیرجند، سید علی اکبر پرویزی عصر امروز در نشست هم‎اندیشی جامعه کارگری خراسان جنوبی با موضوع بررسی لایحه اصلاح قانون کار و بحث ادغام بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی، ارتباط کارگر و کارفرما را لازم و ملزوم یکدیگر دانست و اظهار داشت: نگاه ارباب رعیتی باید از ذهنیت جامعه پاک و اصلاح شود.

وی خطاب به کارگر و کارفرما، متذکر شد: رعایت حقوق طرفین در محیط کار بسیار مهم است لذا اکنون که شرایط اقتصادی کشور مطلوب نیست کارگر و کارفرما باید با یکدیگر ارتباط تنگاتنگی داشته باشند.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه نباید به قانون کار تعصب سازمانی و قشری داشته باشیم، تبیین کرد: اصلاح قانون نیاز است و هیچ قانونی نباید دائمی باشد.

پرویزی توضیح داد: باید شرایط اصلاح قانون کار یا ضوابط و مقررات آن فراهم شود تا کارگران و کارفرمایان با شرایط سختی مواجه نباشند.

وی با بیان اینکه مسؤولان نظام به دنبال حل مشکل بخش تولید هستند، خاطرنشان کرد: مسؤولان در تلاش هستند تا با رفع مشکل از بخش تولید مشکلات اقتصادی و اشتغال را در کشور و استان رفع کنند.

انتهای پیام/69039/پ20/ http://fna.

ir/93S8MJ نظرات دیدگاه های ارسال شده توسط شما،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاندار خراسان جنوبی: مسؤولان نظام به دنبال حل مشکلات بخش تولید هستند

استاندار خراسان جنوبی: مسؤولان نظام به دنبال حل مشکلات بخش تولید هستند