مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 آذر 1395 ساعت 17:462016-11-27بين الملل

اسراییل همه توان خود را برای انتقام از اسیران فلسطینی به کار گرفته


رژیم صهیونیستی در میان سکوت جامعه بین المللی، ده ها قانون نژادپرستانه را برای آزار دائمی اسیران فلسطینی تصویب و همه قدرت قضایی، نظامی و امنیتی خویش را برای انتقام از اسرا بسیج کرده است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، عیسی قراقع رییس هیأت امور اسیران فلسطینی از بسیج همه امکانات رژیم صهیونیستی برای انتقام گرفتن از اسیران فلسطینی خبر داد.

به نوشته وبگاه خبری صفا" ، قراقع دیروز (شنبه) در دیدار با انس زید 15 ساله و موسی عیسی 33 ساله که به تازگی از زندان های رژیم صهیونیستی آزاد شده اند گفت: سال هاست که اسرای فلسطینی مورد حملات شدید صهیونیست ها قرار دارند و این حملات اکنون به صورت یک عادت روزانه در آمده است.

علاوه بر این، تل آویو در سال های اخیر ده ها قانون نژادپرستانه علیه اسیران فلسطینی به تصویب رسانده است.

وی در ادامه نسبت به آزار دائمی اسیران فلسطینی توسط مقامات زندان های رژیم صهیونیستی که به نمایندگی از حکومت افراطی، سرویس های امنیتی و دستگاه قضایی این رژیم انجام می شود، ابراز نگرانی کرد.

وی افزود: این رفتار صهیونیست ها با اسیران فلسطینی به شکل علنی و بدون هیچ واکنشی از سوی جامعه جهانی و مؤسسات بین المللی صورت می پذیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اسراییل همه توان خود را برای انتقام از اسیران فلسطینی به کار گرفته

اسراییل همه توان خود را برای انتقام از اسیران فلسطینی به کار گرفته