مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 آذر 1395 ساعت 11:502016-11-22بين الملل

حکم مرسی در پروند جاسوسی لغو شد


مرسی در تاریخ 3 جولای 2013 بنا به حکم ارتش مصر از ریاست جمهوری عزل شد و از آن زمان تاکنون در زندان به سر می برد.

- دیوان عالی مصر رای به محاکمه مجدد رییس جمهور برکنار شده این کشور در پرونده جاسوسی برای حماس داد.

به گزارش تسنیم به نقل از رسانه های مصری، دیوان عالی مصر احکام صادر شده علیه محمد مرسی و 21 تن دیگر از اعضای اخوان المسلمین در پرونده جاسوسی برای حماس را لغو و رای به محاکمه مجدد این افراد داد.

این در حالی است که هفته گذشته نیز دادگاه مصر حکم اعدام محمد مرسی رییس جمهور مخلوع این کشور در قضیه یورش به زندانها را لغو کرد و رای به حکم مجدد درباره وی داد.

مرسی در تاریخ 3 جولای 2013 بنا به حکم ارتش مصر از ریاست جمهوری عزل شد و از آن زمان تاکنون در زندان به سر می برد.

وی در 5 پرونده تحت محاکمه قرار دارد که عبارت است از:1- یورش به زندان وادی نطرون که مرسی در این پرونده طی حکم اولیه به اعدام محکوم شد.

2- جاسوسی بزرگ؛ مرسی در این پرونده طی حکم اولیه به 25 سال حبس محکوم شده است.

3- حوادث الاتحادیه؛ مرسی طی حکم اولیه به 20 سال محکوم شد.

4- جاسوسی برای قطر که مرسی در این پرونده به حبس ابد محکوم شد.

5- اهانت به دستگاه قضایی که محاکمه مرسی در این پرونده همچنان ادامه دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حکم مرسی در پروند جاسوسی لغو شد

حکم مرسی در پروند جاسوسی لغو شد