مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آبان 1395 ساعت 18:312016-11-19سياسي

مسؤول بسیج سازندگی شهرستان بوشهر خبر داد بهره برداری از 30 واحد مسکونی محرومین در شهرستان بوشهر


مسؤول بسیج سازندگی سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر گفت: در هفته بسیج 30 واحد مسکونی محرومین که با همت بسیج و کمیته امداد ساخته شده به بهره برداری خواهد رسید.

- به گزارش " از بوشهر، علیرضا فلاحی عصر امروز در حاشیه بازدید از طرح محرومیت زدایی شهرستان بوشهر گفت: در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل توافق مشترکی بین سپاه و کمیته امداد امام خمینی(ره) آغاز شده است که در راستای محرومیت زدایی توسط نیروهای بسیجی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه این پروژه با حضور حضرت آیت الله صفایی بوشهری کلنگ زنی شده است، اظهار کرد: بخشی از این توافق نامه ساخت 50 واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد بود که در هفته بسیج 30 واحد مسکونی به بهره برداری خواهد رسید.

مسؤول بسیج سازندگی شهرستان بوشهر افزود: این واحدهای مسکونی با متراژ 50 متر مربع با اعتباری بالغ بر 200 میلیون ریال در روستاهای قلعه سوخته، کره بند، رستمی، حیدری، زردکی، چاهکوتاه، احمدی، دویره، آبطویل و تل سیاه با همکاری گروه های جهادی بسیج به صورت خود جوش انجام شده است که در مرحله دوم نیز از ظرفیت نیروهای بسیجی استفاده خواهد شد.

فلاحی بیان کرد: واحدهای مسکونی باقیمانده این طرح نیز تا پایان سال جاری اتمام و به بهره برداری خواهد رسید و از همه مردم روستا که با نیروهای جهادگر بسیجی همکاری داشت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسؤول بسیج سازندگی شهرستان بوشهر خبر داد بهره برداری از 30 واحد مسکونی محرومین در شهرستان بوشهر

مسؤول بسیج سازندگی شهرستان بوشهر خبر داد بهره برداری از 30 واحد مسکونی محرومین در شهرستان بوشهر