مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 مهر 1395 ساعت 13:462016-10-21بين الملل

ویکی لیکس ایمیلهای شخصی اوباما را فاش کرد


وبسایت ویکی لیکس در تازه ترین اقدام خود بخش نخست ایمیل های سرقت شده از باراک اوباما رییس جمهور آمریکا را به همراه آدرس ایمیلهای شخصی وی را فاش کرده است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سی ان بی سی گزارش داد ویکی لیکس فاش کرده است که باراک اوباما رییس جمهور آمریکا در پایان رقابت های انتخاباتی سال 2008 میلادی از این آدرس ایمیل شخصی استفاده می کرده است: bobama@ameritech.

net.

پنج ایمیل از ایمیل های هک شده اوباما مربوط به نامه نگاری هایی بوده است که وی با جان پودستا رییس کمپین هیلاری کلینتون داشته است.

این ایمیل ها نشان می دهد که تیم اوباما حتی پیش از روز انتخابات 2008 تمرکز زیادی روی تشکیل دولت جدید داشته است.

پایگاه اینترنتی ویکی لیکس از امروز تا یک هفته ایمیل های محرمانه باراک اوباما را منتشر می کند.

در اولین روز انتشار این دسته از ایمیل ها، شش مجموعه از ایمیل های اوباما و جان پودستا رییس ستاد انتخاباتی کلینتون بر روی خروجی این پایگاه اینترنتی قرار گرفته است.

در یک ایمیل در تاریخ 30 اکتبر، پودستا در نامه ای با موضوع اقتصادی، برای اوباما نوشته است: باراک، نشست خوبی دیروز داشتیم، در خصوص ایده ایجاد شورای اقتصادی ملی فوری بحث و تبادل نظر کردیم و 2 سئوال حل نشده در این خصوص باقی مانده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ویکی لیکس ایمیلهای شخصی اوباما را فاش کرد

ویکی لیکس ایمیلهای شخصی اوباما را فاش کرد