مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 مهر 1395 ساعت 13:412016-10-17اقتصادي

یک حقوقدان در گفت وگو با فارس مطرح کرد نبود مقررات مسئولیت امانی مهمترین دلیل شکل گیری فساد در شبکه بانکی است


یک حقوق دان با بیان اینکه قانون بانکداری بدون ربا چارچوب فعالیت بانک ها را به شرکت های سرمایه گذاری تبدیل کرد، گفت: در این قالب برای بانک ها باید مسئولیت های امانی تعریف می شد و مهمترین دلیل شکل گیری فساد در شبکه بانکی، - نبود مقررات مسئولیت امانی مهمترین دلیل شکل گیری فساد در شبکه بانکی است یک حقوق دان با بیان اینکه قانون بانکداری بدون ربا چارچوب فعالیت بانک ها را به شرکت های سرمایه گذاری تبدیل کرد، گفت: در این قالب برای بانک ها باید مسئولیت های امانی تعریف می شد و مهمترین دلیل شکل گیری فساد در شبکه بانکی، نبود قانون مسئولیت برای بانک ها است.

مرتضی نصیری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی "، با بیان اینکه یکی از چالش های سیستم بانکی قانون بانکداری بدون ربا است، اظهارداشت: این قانون بانک ها ایرانی را به شرکت های سرمایه گذاری تبدیل کرد زیرا بانک در این قانون به کالت از مردم تسهیلات به اشخاص می دهد بنابراین خودش صاحب پول نیست.

وی افزود: اگر نظام بانکی برای مدیران خود قاعده مسئولیت امانی را تعریف نکرده باشد، مسئولیت ها و اختیارات مورد سوء استفاده قرار می گیرد.

این حقوق دان با بیان اینکه قانون عملیات بانکداری بدون ربا چند مشکل را برای نظام بانکی ایران به وجود آورد،گفت: این قانون مبتنی بر معاملات است و بانک ها در عمل باید در چا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک حقوقدان در گفت وگو با فارس مطرح کرد نبود مقررات مسئولیت امانی مهمترین دلیل شکل گیری فساد در شبکه بانکی است

یک حقوقدان در گفت وگو با فارس مطرح کرد نبود مقررات مسئولیت امانی مهمترین دلیل شکل گیری فساد در شبکه بانکی است