مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 مهر 1395 ساعت 13:362016-10-09دانش

بدهکاری دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس به بنیاد علوی


پرداخت وام به دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس در سال تحصیلی جدید، منوط به تسویه اقساط معوقه از سوی دانشجویان بدهکار است.

- اخبار دانشگاهی را از کانال اخبار دانشگاهی SNN.

ir" دنبال کنید به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو" به نقل از معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس، بدلیل عدم بازپرداخت اقساط وام دانشجویی ارائه شده از سوی بنیاد علوی توسط برخی از دانشجویان که در سال های قبل از سال 94 از تسهیلات این بنیاد استفاده کرده اند، بنیاد مذکور اعلام کرده است که پرداخت تسهیلات به تمامی دانشجویان این دانشگاه در ترم جدید منوط به تسویه اقساط معوقه از سوی دانشجویان بدهکار است.

دانشجویان بدهکار به بنیاد علوی باید برای جلوگیری از پایمال شدن حق دیگران و ایجاد امکان پرداخت وام به سایر دانشجویان حداکثر تا پایان مهرماه نسبت به پرداخت اقساط معوقه خود اقدام کنند.

دانشجویان بدهکار به این بنیاد باید اقساط معوقه خود را پرداخت کنند تا مشمول محرومیت از تسهیلات رفاهی (وام، خوابگاه، تغذیه) و خدمات آموزشی نشوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بدهکاری دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس به بنیاد علوی

بدهکاری دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس به بنیاد علوی