مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 مهر 1395 ساعت 15:012016-10-07فرهنگي

همزمان با آغاز محرم فیلم عاشواریی هیهات با استقبال تمشاگران ایرانی روبرو شد


همزمان با آغاز ماه محرم هر چند اقبال مخاطبان نسبت به پرده سینما کمتر شده است اما فیلم هیهات و خشکسالی و دروغ نظر مخاطبین را به خود جلب کرد.

- فیلم عاشواریی هیهات با استقبال تمشاگران ایرانی روبرو شد همزمان با آغاز ماه محرم هر چند اقبال مخاطبان نسبت به پرده سینما کمتر شده است اما فیلم هیهات و خشکسالی و دروغ نظر مخاطبین را به خود جلب کرد.

به گزارش خبرنگار سینمایی "، از ابتدای هفته با آغاز دهه اول محرم اقبال مخاطبان برای رفتن به سینما کاهش یافته است اما همچنان مخاطبین با فیلم ها ارتباط خوبی برقرار می کنند.

دراین میان فیلم هیهات که با موضوع عاشورا و امام حسین(ع) روی پرده سینماها رفته است کم کم جای خود را در میان مخاطبین پیدا می کند.

غلامرضا فرجی مدیر پخش و بازاریابی حوزه هنری گفت: مخاطبین هیهات افزایش یافتند و ظرف 9 روز فیلم به فروش 33 میلیون تومان در تهران و شهرستان دست یافت.

فیلم روز چهارشنبه در تهران به فروش 2 میلیون و 500 هزار و در روز پنج شنبه به فروش 5 میلیون تومان رسید.

وی ادامه داد: فیلم کربلا جغرافیای یک تاریخ هم با توجه به فضای فیلم به فروش 3 میلیون تومان دست یافت.

مختاری مدیر پخش دفتر هدایت فیلم گفت: فروش فیلم خشکسالی و دروغ در تهران با دارا بودن 27 سالن به 355 میلیون تومان رسید و در شهرستان کمتر از 5 روز فیلم به نمای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همزمان با آغاز محرم فیلم عاشواریی هیهات با استقبال تمشاگران ایرانی روبرو شد

همزمان با آغاز محرم فیلم عاشواریی هیهات با استقبال تمشاگران ایرانی روبرو شد