مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 مهر 1395 ساعت 10:512016-09-24بين الملل

هلاکت مسئول زندان های داعش در عراق


«ابو عمر» مسئول زندان های داعش و از افراد نزدیک به ابوبکر البغدادی در حمله هوایی ارتش عراق، کشته شد.

- ابو عمر مسئول زندان های داعش و از افراد نزدیک به ابوبکر البغدادی در حمله هوایی ارتش عراق، کشته شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع محلی در استان نینوی عراق اعلام کرد که در حمله هوایی اواخر شب گذشته (جمعه) مسئول رندان های داعش که به ابو عمر معروف است و از نزدیکان ابوبکر البغدادی سرکرده داعش محسوب می شود، کشته شده است.

به نوشته السومریه نیوز، وی در حالی که در میان گروهی از افراد داعش حضور داشت، به همراه چند تن از همراهانش کشته شده است.

ابوعمر از اهالی سامرا بود و پس از پاکسازی این شهر به موصل گریخته بود.

همراه با روزشماری برای آغاز عملیات آزادسازی موصل، عملیات های هوایی ائتلاف آمریکایی و ارت عراق در اطراف موصل و استان نینوی افزایش یافته است و هر از چند گاهی یکی از سرکردگان و مسئولان بلند مرتبه تروریست های داعش در اثر حمله هوایی کشته می شود.

به گفته منابعی در ارتش عراق، با کشته سکردگان داعش در این حملات هوایی، برخی از آن هایی که زنده مانده اند از موصل فرار کرده و برخی نیز به اتهام تلاش برای فرار از سوی عناصر داعش اعدام شده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هلاکت مسئول زندان های داعش در عراق

هلاکت مسئول زندان های داعش در عراق