مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 شهریور 1395 ساعت 13:512016-09-03سياسي

واکنش مصباحی مقدم به تحریف سخنانش توسط اصلاح طلبان


سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در واکنش به تحریف سخنانش، از این اقدام به عنوان شیطنت خبرنگاری یاد کرد.

- به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم امروز در واکنش به تحریف سخنانش، از این اقدام به عنوان شیطنت خبرنگاری یاد کرد.

وی با بیان اینکه اخیراً چند مصاحبه با رسانه ها داشته ام، گفت: طی روزهای اخیر نشست خبری نیز به عنوان سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با حضور جمعی از اصحاب رسانه داشتم.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز ضمن تقدیر از عملکرد شایسته برخی از رسانه های حاضر در این نشست عنوان کرد: متأسفانه مطالب مطرح شده از سوی بنده در این نشست خبری توسط برخی از رسانه های حاضر در این نشست و مصاحبه ای که با روزنامه امید ایرانیان داشتم به گونه ای منعکس شده است که شیطنت خبرنگاران در انعکاس این مطالب به وضوح رؤیت می شود.

وی ادامه داد: تیتر معمولاً بر اساس علم رسانه و حرفه خبرنگاری باید مهم ترین پیام خبر و مصاحبه را منتقل کند اما تیترهایی که در این رسانه ها انتخاب شده با وجود اینکه پیام اصلی این گفت و گو و نشست را انتقال دهد، نبود و نوعی القای خلاف را به مخاطب می رساند.

مصباحی مقدم بیان داشت: جا دارد در این فرصت تأکید کنم که بنده احترام ویژه ای برای مرحوم آیت الله مهدوی کنی و همچنین آیت الله مصباح یزدی قائل هستم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش مصباحی مقدم به تحریف سخنانش توسط اصلاح طلبان

واکنش مصباحی مقدم به تحریف سخنانش توسط اصلاح طلبان