مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 مرداد 1395 ساعت 09:562016-08-16بين الملل

دولت آلمان از مواضع مسکو در زمینه تحولات حلب انتقاد کرد


سخنگوی دولت آلمان به سخنان وزیر خارجه روسیه در زمینه آتش بس سه ساعته در حلب واکنش نشان داد و اقدامات صورت گرفته برای کمک به مردم این شهر را ناکافی دانست.

- ، سرگیی لاوروف وزیر خارجه روسیه در واکنش به انتقاد برلین، از اقدامات کشورش در سوریه حمایت کرد و گفت گذرگاه های امن، امکان خروج غیرنظامیان از حلب را فراهم کرده و آتش بس روزانه نیز به این روند کمک می کند.

دولت آلمان هم به سخنان لاوروف درباره شرایط سوریه واکنش نشان داد.

اشتفان زایبرت سخنگوی دولت آلمان در این مورد گفت: آتش بس 3 ساعته رنج های مردم شهر حلب را کاهش نمی دهد.

این نوع موضع گیری نوعی تمسخر است و همه می دانند که چنین مدت زمانی برای تامین نیازهای مردم شهر کافی نیست.

زایبرت همچنین گفت که تصمیم گیری در این مورد باید اولویت مسکو و دمشق باشد، در غیر این صورت افراد بیشتری کشته خواهند شد.

لاوروف روز گذشته پس از دیدار با اشتاین مایر گفت که مسکو به این نتیجه رسیده که معارضان سوری باید هر چه سریعتر از گروه های تروریستی داعش و جیش الفتح الشام دوری بجویند.

وی تأکید کرد: ما معتقدیم که هنوز لازم است تا اجازه ندهیم نهادهای تروریستی بین المللی در اینجا به پیروزی برسند و همچنین باید تضمین کنیم که گفت وگوهای صلح سوریه به زودی از سر گرفته خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت آلمان از مواضع مسکو در زمینه تحولات حلب انتقاد کرد

دولت آلمان از مواضع مسکو در زمینه تحولات حلب انتقاد کرد