مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 مرداد 1395 ساعت 09:212016-08-13ورزشي

رییس هیأت شمشیربازی خراسان شمالی خبر داد افتخارآفرینی شمشیربازان خراسان شمالی در مسابقات کشوری


رییس هیأت شمشیربازی خراسان شمالی از افتخارآفرینی شمشیربازان این استان در مسابقات کشوری خبر داد.

- به گزارش ، مجید فرهادی اظهار کرد: تیم نوجوانان خراسان شمالی با کسب مقام پنجمی توسط فرهاد غلام نژاد و مقام های دوازدهم و سی و دوم توسط علی خبازان و امیر لزگی درمجموع تیمی در جایگاه سوم ایستاد.

وی تصریح کرد: این رقابت ها از اخیراً در دو بخش نوجوانان و جوانان و با حضور 40 ورزشکار از سراسر کشور پیگیری شد.

رییس هیأت شمشیربازی خراسان شمالی داشت: شمشیربازان این استان با پشت سر گذاشتن حریف هایی از استان های کشور عنوان سومی را بعد از اصفهان و آذربایجان غربی کسب کردند.

خبر دیگری هم از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی حاکی است 12 نفر از کوهنوردان گروه جلال الدین شهرستان گرمه موفق به فتح قله دماوند شدند.

اعضای گروه کوهنوردی جلال الدین شهرستان گرمه با همکاری شهرداری گرمه موفق به فتح قله دماوند معروف به بام ایران شدند.

در این صعود که حمید علی باشی سرپرستی گروه را عهده دار بود کوهنوردان، قله 5 هزار و 671 متری دماوند را فتح کردند.

این برنامه کوهنوردی که به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت برگزار شد کوهنوردان گرمه ای استفاده از تجهیزات مخصوص کوهنوردی و شب مانی در کمپ را تجربه کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس هیأت شمشیربازی خراسان شمالی خبر داد افتخارآفرینی شمشیربازان خراسان شمالی در مسابقات کشوری

رییس هیأت شمشیربازی خراسان شمالی خبر داد افتخارآفرینی شمشیربازان خراسان شمالی در مسابقات کشوری