مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 تیر 1395 ساعت 15:562016-07-09بين الملل

اولاند: روسیه دشمن یا تهدید نیست، شریک است


رییس جمهور فرانسه طی اظهاراتی تأکید کرد که روسیه یک تهدید یا دشمن نیست و باید آن را یک شریک درنظر گرفت.

- به گزارش گروه بین الملل "، رییس جمهور فرانسه در جریان نشست ناتو در شهر ورشو پایتخت لهستان طی اظهاراتی اعلام کرد: روسیه دشمن یا تهدید نیست بلکه یک شریک است.

ناتو هرگز این وظیفه را ندارد که بگوید روابط اروپا و روسیه چگونه باید باشد و برای فرانسه روسیه یک دشمن یا تهدید نیست.

وی افزود: روسیه در واقع یک شریک است که گاهی اوقات ممکن است از نوعی از اعمال زور که در اوکراین به کار گرفته شد، استفاده کند و ما نیز هنگام الحاق کریمه آن را محکوم کردیم و در جستجوی یافتن راه حلی برای بحران اوکراین هستیم.

رییس جمهور فرانسه در ادامه خاطرنشان کرد: تمامی کشورهای اروپایی به مشارکت در امر مبارزه با تروریسم نیاز دارند و باید گفت که پس از سری حملاتی که در سال 2015 به وقوع پیوست، فرانسه امنیت خود را تقویت کرده و این موضوع طی سال 2017 نیز دنبال خواهد شد.

انتهای پیام/م http://fna.

ir/NCEN3S نظرات دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولاند: روسیه دشمن یا تهدید نیست، شریک است

اولاند: روسیه دشمن یا تهدید نیست، شریک است