مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 تیر 1395 ساعت 02:312016-07-08سياسي

عبدالله گنجی گفت وگوهای ملی یا معرفتی؟!


اصلاح طلبان گفت وگو را برای جایابی مجدد در حاکمیت می خواهند و اراده کرده اند بدون توضیح درباره چرایی فتنه 1388 و بدون عذرخواهی، از در عقب وارد شوند.

- به گزارش گروه فضای مجازی " عبدالله گنجی در سرمقاله شماره امروز روزنامه جوان نوشت: حدود دو سال است بخش هایی از اصلاح طلبان خصوصاً شاخه کارگزاران مقوله ای به نام گفت وگوهای ملی را طرح و به صورت نوبه ای در رسانه های خود در آن می دمند به طور مثال هفته نامه شماره 88 صدا پرونده ای برای این موضوع با تیترهای ذیل به چاپ رسانده است؛ همراهی با پیشنهاد روحانی ، عقلا از هر دو سو می توانند با یکدیگر توافق کنند ، ما ایده مذاکره ملی را در واقع برای آن مطرح کردیم که دولت در این زمینه پیشقدم شود ، دولت پایه گذار گفت وگوهای ملی شود ، راه همگرایی ملی را باید با تمرین آغاز کرد ، خانه احزاب متولی جلسات گفت وگوی جناح ها شود و گفت وگو، انتخابی اجباری! این ایده در دیدار دانشجویان با مقام معظم رهبری در ماه رمضان نیز به صورت کنایه توسط رهبری طرح شد که: می گویند عقلای دو جناح بنشینند گفت وگو کنند.

لزوم طرح این ایده چیست و چرا اکنون طرح می شود؟ چرا اصلاح طلبان آن را طرح می کنند؟ محتوای آن چه می تواند باشد؟ چرا نام آن را گفت وگوهای ملی می گذارند؟ و هدف آن چیست؟ طرح چنین ایده هایی اصولاً و معمولاً باید مبتنی ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عبدالله گنجی گفت وگوهای ملی یا معرفتی؟!

عبدالله گنجی گفت وگوهای ملی یا معرفتی؟!