مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 تیر 1395 ساعت 16:552016-07-03بين الملل

وزیر صهیونیست:دوره محمود عباس سپری شده است


وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی محمودعباس و مارک زاکربرگ را به دامن زدن به تنش ها در کرانه باختری اشغالی متهم کرد.

- گلعاد اردان وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت دوره محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی سپری شده است و اسراییل باید تحرکات او را محدود کند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، گلعاد اردان در مصاحبه شنبه شب با کانال دوم تلویزیون اسراییل، محمود عباس و مارک زاکربرگ بنیانگذار پایگاه ارتباط اجتماعی فیسبوک را به دامن زدن به تنش ها در کرانه باختری اشغالی متهم کرد.

اردان گفت دوره رییس تشکیلات خودگردان محمود عباس سپری شده است.

وی مدعی شد محمود عباس سردسته آشوبگران است و ما باید تحرکات او را محدود کنیم و از رفتار با او به عنوان شخصیتی مهم دست برداریم.

اردان همچنین از فیسبوک انتقاد کرد و گفت فیسبوک تلاش های پلیس اسراییل را برای بازداشت خرابکاران (اشاره به عاملان حملات و شهدا) تخریب می کند.

وی گفت، دستان سوکربرگ به خون کشته شدگان اسراییلی آلوده است و ما باید علیه فیسبوک شورش کنیم.

وی افزود، فسبوک حاضر نیست انتشار اعلامیه های تحریک آمیز علیه اسراییل در کرانه باختری را متوقف یا اعلامیه های موجود را حذف کند.

اردان که در شهرک کریات اربع نزدیک الخلیل سخن می گفت افزود، بعد از رایزنی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، تد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر صهیونیست:دوره محمود عباس سپری شده است

وزیر صهیونیست:دوره محمود عباس سپری شده است