مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 خرداد 1395 ساعت 17:012016-06-15اقتصادي

مدیرکل بیمه سلامت مازندران: مردم مراقب افراد سودجو برای ارائه خدمات بیمه سلامت باشند


مردم مراقب سوءاستفاده و فریب افراد سودجو برای ارائه خدمات بیمه سلامت باشند.

- به گزارش ، رسول ظفرمند با اشاره به اینکه اخیراً برخی افراد و شرکت های غیرقانونی و سودجو، سوءاستفاده هایی از نام سازمان بیمه سلامت ایران به منظور ارائه خدمات بیمه ای با دریافت مبالغی از مردم می کنند، اظهار کرد: ارائه هرگونه خدمات بیمه ای با نام این اداره کل صرفاً از طریق دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد با این اداره کل انجام می پذیرد و مردم استان از دریافت خدمات این اداره کل از افراد و مکان هایی غیر از این دفاتر جداً خودداری کنند.

وی افزود: ثبت نام برای زیرپوشش قرار گرفتن بیمه سلامت از طریق سامانه بیمه سلامت همگانی و از طریق اینترنت به آسانی صورت می گیرد و تنها هزار تومان بابت صدور دفترچه از افراد دریافت می شود.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران تصریح کرد: افرادی سودجو با دریافت مبالغ بالا ادعا می کنند که کارت یا دفترچه سلامت ارائه می دهند و شهروندان باید در این زمینه آگاه باشند چرا که چنین مواردی در مازندران نیز مشاهده شده است و مردم می توانند در صورت مشاهده این نوع سودجویی ها، مراتب را سریعاً به اداره حراست اداره کل بیمه سلامت مازندران به شماره تلفن 33362615 اطلاع دهند تا موارد در اسرع وقت پیگیری شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل بیمه سلامت مازندران: مردم مراقب افراد سودجو برای ارائه خدمات بیمه سلامت باشند

مدیرکل بیمه سلامت مازندران: مردم مراقب افراد سودجو برای ارائه خدمات بیمه سلامت باشند