مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 خرداد 1395 ساعت 07:512016-06-15اقتصادي

یادداشت/ معماری شهر زنجان رو به قهقرا می رود


هویت معماری و شهرسازی زنجان در سایه منافع اقتصادی و انفعال متولیان وضعیت بغرنجی به خود گرفته و روز به روز نفس آن ضعیف تر می شود.

- به گزارش " از زنجان، معماری در شهر زنجان ریشه عمیقی دارد و حضور آثار تاریخی در هسته مرکزی گویای این واقعیت است.

زنجان با داشتن آثار ارزشمند تاریخی امروز وضعیت معماری قابل قبولی ندارد و تناقض در معماری شهر با داشته های فرهنگی و تمدنی مردم زنجان به وضوح قابل مشاهده است.

وضعیت نابسامان فعلی معماری شهر زنجان عوامل مختلفی دارد اما مسئولان و کارشناسان و همچنین صاحب نظران معماری شهر زنجان نه تنها کمکی به بهبود وضعیت فعلی نکرده اند بلکه بعضا به دلایل اقتصادی با شرایط فعلی همراهی می کنند.

بدنه های شهری و نماهای ساختمان ها در زنجان دارای اغتشاش بصری، تناقض در مصالح، کانسپت و هویت معماری است و این ضعف بزرگ در ساخت بناهای مهم در شهر زنجان نیز وجود دارد.

امروز علاوه بر ضعف طراحی مناسب ساختمان ها در پلان شاهد ضعف های عمیق در طراحی نمای ساختمان نیز هستیم.

نماهای بی روح و بی هویت شهر زنجان را به قهقرا برده است.

از عمده ضعف ها اشتباهات معماری در شهر زنجان طراحی حجم بناهای مذهبی با معماری متضاد با معماری ایرانی-اسلامی و همجواری عجیب آن با مراکز تجاری است! این اشتباهات تاریخی که باید از آن به عنوان فاجعه مع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یادداشت/ معماری شهر زنجان رو به قهقرا می رود

یادداشت/ معماری شهر زنجان رو به قهقرا می رود